وي با اشاره به اينکه در همدان دلالان به صورت عمده و با قيمت ناچيز، توليدات صنايع دستي را از توليدکنندگان خريداري و با قيمت گران ميفروشند، افزود: برپايي نمايشگاههاي صنايع دستي به طور مستمر در استانها و شهرستانها با اتخاذ برنامهريزي اصولي به نوعي امکاني براي فروش مستقيم توليد کنندگان و کوتاهي دست دلالان سودجو را به دنبال دارد.
اين صنعتگر صنايع دستي ادامه داد: هزينه زياد تأمين مواد اوليه و نرخ پايين فروش محصولات، عرصه فعاليت را براي هنرمندان فعال در اين رشته از مشکلاتي است که به دليل حضور همين دلالان در حوزه صنايع دستي رسوخ کرده است.
رضايي با بيان اينکه سليقهاي عمل کردن مديران و ناآشنايي با اين هنرهاي ملي، لطمههاي بزرگي به اين صنايع وارد کرده است، اظهار داشت: به عنوان مثال هر سال شاهد برپايي نمايشگاههاي مختلف صنايع دستي در سراسر کشور هستيم ولي يک برنامه و شرايط منسجمي براي شرکت در اين نمايشگاهها وجود ندارد.
وي توجه به صادرات محصولات صنايع دستي به دليل فراهم نشدن برخي امکانات نظير نداشتن بستهبندي مناسب، ضعيف دانست و تصريح کرد: بايد براي صادرات صنايع دستي برنامهاي جامع تدوين کرد تا هنرمندان اين بخش تنها از دغدغه و نگرانيهاي خود در اين زمينه نگويند.
حامد رضايي خاطر نشان کرد: توسعه صنايع دستي بدون توجه به نياز بازارهاي جهاني و صادرات عملي نيست و اين در حالي است که در اين راستا توجه به سليقههاي مشتري در همه جاي دنيا بايد لحاظ شود.
111/
انتهای پیام/